Vloerendirect legt de mooiste vloerbedekking tegen zeer scherpe prijzen.
BEL NU 06-20137208
Pand Vloerendirect

Voor ieder budget een mooie vloer

Toen ik in 2009 Vloerendirect opstartte, werkte ik vanuit mijn eigen garage. Inmiddels heb ik een mooie showroom met opslagruimte in Enkhuizen. Ik verkoop bijna alle merken vloeren en tapijten. U vindt bij mij dus altijd een vloerbedekking die past bij uw budget en woonstijl.

Betaalbare vloer of traprenovatie

Dagelijks ga ik met veel plezier op pad om mensen blij te maken met een mooie en betaalbare nieuwe vloer of traprenovatie. En dat begint in de meeste gevallen met een gesprek bij de mensen thuis. Ik neem graag de tijd voor vakkundig advies. Want het is belangrijk een vloer te kiezen die past bij uw woonwensen.

Vloeren direct uit eigen voorraad

Om ervoor te zorgen dat u zo snel mogelijk kunt genieten van uw nieuwe vloerbedekking, heb ik 5000 m2 vloeren en tapijt op voorraad liggen. In de meeste gevallen kan ik uw nieuwe vloer dus direct leveren.

1000 traprenovaties per jaar

Vloerendirect doet meer dan 1000 traprenovaties per jaar. Dit doe ik samen met echte vakmensen waarmee ik al jaren samenwerk. Ik ben er ongelooflijk trots op dat steeds meer mensen Vloerendirect weten te vinden. Door het enthousiasme van mijn klanten doe ik mijn werk met het grootste plezier.

Martijn Last